Over ons

Stultiëns Assurantiën is een kleinschalig en makkelijk toegankelijk kantoor. Het kantoor is in 2006 opgericht door Leo en Marian Stultiëns. Gaandeweg is het kantoor uitgebreid met twee extra medewerksters.
Kennismaken met wie wij zijn? Kom gerust eens langs. De deur is open en de koffie staat klaar.

Per 1 september 2016 zijn het klantenbestand en de portefeuille van verzekeringskantoor Meylemans Assurantiën uit Ossendrecht, samengevoegd met die van ons, Stultiëns Assurantiën. De eigenaar van Meylemans Assurantiën, Ernest Meylemans, is gestopt met zijn zaak.

Vanwege de persoonlijke dienstverlening die beide kantoren voorstaan en voorstonden, hun expertise en hun regionale functie, is de samenvoeging een logische stap. Bovendien profiteren alle klanten van iets gunstiger premietarieven vanwege het grotere volume dat we verzekeringsmaatschappijen kunnen bieden.

De specialismen van Stultiëns Assurantiën blijven dezelfde: financiële dienstverlening voor de particulier met een totaalpakket voor verzekeringen, schadeafhandeling én hypotheekadvies, verzekeringen voor klein mkb (5 – 30 werknemers) en verzekeringen voor de agrarische sector.

Komt u graag op afspraak, bijvoorbeeld met Leo? Geen probleem. Bel 0164 – 646271 en wij plannen eenvoudig een afspraak met hem voor u in.